Menigheter sammen i læringsfellesskap

I slutten av februar samlet representanter fra alle menighetene i distriktet seg til et læringsfellesskap kalt Agenda1. Totalt var det 50 deltakere på samlingen. Agenda1 handler om menigheter som arbeider og vokser sammen.



På Agenda1 undervises det om å leve som en disippel, å gjøre andre til disipler, hvordan menigheten kan bety noe for lokalsamfunnet rundt og hvordan starte nye grupper og fellesskap. Alle kristne er kalt til å lede andre.

I dette læringsfellesskapet deler menighetene tanker om hva deres lokale kirke er. Deltakerne evaluerte planene fra det siste halvåret, og så nærmere på hva som var oppnådd og hva som gjenstod. Agenda1 har blitt arrangert siden 2010, og denne gangen ble deltakerne derfor oppfordret til å dele hva læringsfellesskapet hadde betydd for kirkene i disse fire årene.






På samlingens andre dag ble det fokusert på å oppmuntre hverandre og se hva Gud har velsignet hver enkelt med. Hver enkelt kunne gi en blomst og noen ord til oppmuntring til en annen.



På samlingens tredje og siste dag var fokuset på veien videre. Hva har Gud lagt ned i hver enkelt, som vi kan gi videre? Nå var det tid for hver enkelt menighet å tenke på plan for det neste halvåret.






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar